image
image
image

Al 21 jaar

Uw winkel
Lokaal, vers & ambachtelijk

Over onze winkel

Midden in de Betuwe, aan de Retsestraat 7 te Zoelen ligt het fruitteeltbedrijf van familie de Heus met op het erf de gezellig ingerichte Landwinkel. In de Landwinkel vindt u naast al het heerlijke verse fruit, de verse groenten en aardappels veel, nog echt pure streekproducten zoals de sappen en dranken, Betuwse wijn, broodbeleg (ambachtelijke jams en stropen), smaakmakers, heerlijk mals vlees, kip, brood en meel, boerenkaas, biologische boerenzuivel en verse scharreleieren. Natuurlijk ontbreken de seizoenproducten zoals Hollandse asperges, Betuwse aardbeien, kersen, pruimen en rood zomerfruit niet. In de herfst en winter is er stevige winterkost zoals boerenkool, zuurkool uit het vat, zoute bonen uit het vat en uiteraard de bijbehorende ambachtelijke rookworst!

Assortiment

Vers fruit

Appels, peren, citrus, bananen, druiven, kiwi’s en nog veel meer. Natuurlijk hebben wij tijdens het seizoen ook al het zomerfruit zoals kersen, aardbeien, pruimen, etc.

Verse groenten

Allerlei verse groenten, dagelijkse kost, winterkost en nog veel meer!

Zuivel

Allerlei soorten zuivel, yoghurt, hangop, kwark, vla, melk en nog veel meer. Natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment kaas, de klassiekers zoals jonge en oude kaas maar ook heerlijke varianten zoals een zomermelange.

Vlees

Een ruim assortiment vlees van onze slager Mulder uit Wijk-bij duurstede. Ook van alles voor op de BBQ.

Brood & gebak

Brood op bestelling elke dinsdag en zaterdag. Daarnaast gebak en hartige lekkernijen. Allemaal van onze bakker Huibers uit Kesteren.

Dranken en sappen

Verschillende smaken saptappen, allerlei soorten flessen sap maar ook siropen en nog veel meer.

Alcoholische dranken

Allerlei wijnen waaronder ook Betuwse wijnen. Speciaalbier waaronder ook van Betuwse brouwerij. Daarnaast nog veel meer dranken zoals liqueur en nog veel meer.

Pakketten, manden & cadeautjes

Een ruime keuze aan pakketten en manden. Neem er eentje mee van onze tafel of stel zelf uw pakket samen. In de periode voor Kerst leveren wij ook kerstpakketten met een echt streekkarakter. Verder hebben wij nog vele andere leuke cadeautjes.

Bekijk hier de foto's

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Landwinkel coöperatie

Landwinkel is een coöperatie van 90 boeren (melkveehouders, fruittelers, groentetelers). Landwinkel wil de leefbaarheid van het platteland vergroten. Dit door het aanbieden van een breed assortiment ambachtelijke boerderij- en streekproducten; en het creëren van betrokkenheid van de burger bij het landschap, de boerderij en haar producten.

Landwinkel streeft naar brede samenwerking zowel regionaal als landelijk. Landwinkel streeft naar samenwerking met consumenten- en maatschappelijke organisaties.

image

Midden in de Betuwe

Beoordelingen

Wat zeggen onze klanten

image

4,7/5 sterren op basis van 34 Google-reviews