Een prachtig cadeau

Van leuke attentie of goodiebag tot professioneel relatiegeschenk en alles er tussen in!

Wilt u een collega, vriend of familielid een Betuwse Geschenkmand aanbieden, dan zijn wij er voor u! De Betuwse Geschenkmanden gevuld met streekproducten vinden hun weg als leuke attentie of verjaardagscadeau maar ook het zakelijke geschenk, bijv. als bedankje voor een spreker of bij een opening/afscheid, doet het bij veel bedrijven in de Betuwe en zelfs daarbuiten erg goed. 

Verras iemand!

Betuwse Geschenkmanden

Stel bij ons in de winkel zelf uw kadopakket samen. Het is klaar terwijl u wacht. U kunt ook een pakket bestellen d.m.v. een telefoontje: 06 83602045 / 0344 682513 / 06 30635634 of een mailtje: landwinkeldeheus@me.com. Dan kunt u uw pakket direct afhalen.

Wilt u dat wij uw geschenkpakket bezorgen? Dat kan: binnen 24 uur bezorgen wij door heel Nederland. 

Hieronder ziet u enkele voorbeelden om u een indruk te geven. Uiteraard maken wij uw pakket geheel naar uw wensen en wat u eraan wilt besteden. Wij zijn er dan ook voor ieder budget. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

Enkele voorbeelden

Onze laatste berichten

  • Verras je moeder!
    Verras deze Moederdag je moeder met een leuk pakket! U kunt in onze winkel één van onze pakketten meenemen of zelf samenstellen met onze hulp. Verder kunt u natuurlijk ook kiezen voor een heerlijk doosje bonbons, van alles om te bakken, mooi servies of een ander landelijk cadeautje. Wij kunnen
  • Wij hebben weer graskaas!
    Graskaas is een romige kaas van de melk van koeien die alweer een tijdje buiten in de wei grazen. De romige smaak komt van het verse gras in het weiland. Kom langs bij ons in de Landwinkel en proef deze heerlijke boerenkaas.
  • De Zespri SunGold kiwi’s zijn er weer!
    Vanaf morgen hebben wij weer de Nieuw-Zeelandse Zespri SunGold kiwi’s. We hebben even op de gele allemansvrienden moeten wachten maar daar zijn de dan eindelijk. Deze goudkleurige kiwi’s zijn niet alleen heerlijk zoet maar behoren ook tot één van de meest voedzame vruchten. De consumptie van voedingsstofrijke voedingsmiddelen zoals Zespri SunGold