Betuwse kerstpakketten

Lekker lokaal!

Het is alweer tijd om na te denken over kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Wij bieden prachtige pakketten gevuld met streekproducten en delicatessen. U kunt hierbij denken aan kaas, noten, chocolade, sappen, wijn, bier, advocaat, zoutjes, droge worst, jams en nog veel meer. Op deze manier krijgen onze kerstpakketten een uniek streekkarakter.

Onderaan de pagina vindt u vele voorbeelden om u een indruk te geven. Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak om bij ons in de Landwinkel uw pakket geheel naar eigen wensen samen te stellen. Echt maatwerk dus!

Ook kunnen wij u geheel ontzorgen. Hiervoor hebben wij de delicatessenboxen en kerstpakketten die al voor u zijn samengesteld, sfeervol verpakt in verschillende leuke doosjes, kistjes, tassen of manden. Deze kunt u hieronder vinden. Aan deze pakketten kunnen uiteraard ook aanpassingen gedaan worden indien gewenst. De prijzen die hierbij genoemd worden zijn inclusief BTW.

Klik op de foto voor de inhoud van het pakket en laat het ons op tijd weten als u onze kerstpakketten wilt bestellen.

Kerstpakketten

Sterrendoos € 53,50
Rietdoosje € 33,50
Houtlook Doos € 58,75
Pizzabord € 35,00
Pakket Lekker Smullen € 18,75
Kerstdoosje € 45,00
Ribbeldoosje € 22,50
Kerstdoos Gevelhuisjes € 43,90
Pakket Sterrendoos € 47,50
Pakket Hollands Smikkelen € 55,00
Pakket Vensterdoosje € 25,00
Borreltasje € 29,75
Jute Boodschappentas € 49,75
Luxe Vensterdoos € 68,75
Pakket Winterse Thee € 32,50
Pakket Boeren Geluk € 38,75

Delicatessenboxen

Voorbeelden

Onze laatste berichten

  • Verras je moeder!
    Verras deze Moederdag je moeder met een leuk pakket! U kunt in onze winkel één van onze pakketten meenemen of zelf samenstellen met onze hulp. Verder kunt u natuurlijk ook kiezen voor een heerlijk doosje bonbons, van alles om te bakken, mooi servies of een ander landelijk cadeautje. Wij kunnen
  • Wij hebben weer graskaas!
    Graskaas is een romige kaas van de melk van koeien die alweer een tijdje buiten in de wei grazen. De romige smaak komt van het verse gras in het weiland. Kom langs bij ons in de Landwinkel en proef deze heerlijke boerenkaas.
  • De Zespri SunGold kiwi’s zijn er weer!
    Vanaf morgen hebben wij weer de Nieuw-Zeelandse Zespri SunGold kiwi’s. We hebben even op de gele allemansvrienden moeten wachten maar daar zijn de dan eindelijk. Deze goudkleurige kiwi’s zijn niet alleen heerlijk zoet maar behoren ook tot één van de meest voedzame vruchten. De consumptie van voedingsstofrijke voedingsmiddelen zoals Zespri SunGold