KerstpakkettenBetuwse kerstpakketten

Lekker lokaal!

Het is alweer tijd om na te denken over de kerstpakketten/eindejaarsgeschenken. Wij stellen prachtige pakketten samen uit ons uitgebreide assortiment streekproducten en delicatessen. U kunt hierbij denken aan kaas, noten, chocolade, sappen, wijn, bier, advocaat, zoutjes, droge worst, jams, etc. Op deze manier krijgen onze kerstpakketten een uniek en prachtig streekkarakter.

U kunt uw kerstpakket bij ons in de winkel samenstellen uit een uitgebreid assortiment. Onderaan de pagina vindt u enkele voorbeelden om u een indruk te geven. Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u om bij ons in de Landwinkel uw pakket geheel naar uw wensen samen te stellen.

Ook kunnen wij u geheel ontzorgen. Hiervoor hebben wij de Delicatessenbox. Dit zijn pakketten met een vaste samenstelling.

In de delicatessenbox vindt u een selectie van de smaakvolste boerendelicatessen en streekproducten. Dat gaat u zeker proeven! De delicatessenbox van Landwinkel de Heus herkent u aan: Bijzondere en smaakvolle producten verpakt in een mooie vensterbox met een verzorgde kraft banderol en een twee-luik visitekaartje. Klik op de foto voor de inhoud van het pakket.

U kunt dus bij ons zelf uw kerstpakket samenstellen of een van de delicatesseboxen bestellen.

Heeft u vragen, wensen of wilt u een van de onderstaande delicatessenboxen bestellen? Neem dan contact met ons op.


DelicatessenboxenMet onze mogelijkheden zit er altijd een kerstpakket voor u tussen!


Onze laatste berichten