image
image
image

Een uniek streekkarakter!

Wij helpen u graag!

Manden & pakketten

Wilt u een collega, vriend of familielid een leuk cadeau aanbieden, dan zijn wij er voor u! Onze manden en pakketten gevuld met streekproducten vinden hun weg als leuke attentie, verjaardagscadeau maar ook als zakelijke geschenk en doen het bij veel bedrijven in de Betuwe en zelfs daarbuiten erg goed. 

Stel bij ons in de winkel zelf uw pakket of mand samen. Het is klaar terwijl u wacht. U kunt ook een pakket bestellen d.m.v. een telefoontje of een mailtje. Vervolgens kunt u uw pakket direct afhalen.

Wilt u dat wij uw pakket bezorgen? Dat kan: binnen 24 uur bezorgen wij door heel Nederland.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden om u een indruk te geven. Uiteraard maken wij uw pakket geheel naar uw wensen en wat u eraan wilt besteden. Wij zijn er dan ook voor ieder budget. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier de voorbeelden

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Fruitmanden

Wij maken onze fruitmanden altijd vers. U kunt uw voorkeuren aangeven en wat u wilt besteden. Terwijl u wacht in onze winkel maken wij deze direct voor u klaar. Nog handiger is even een telefoontje of een mailtje. Dan kunt u de fruitmand direct afhalen. Wilt u dat wij de fruitmand voor u bezorgen? Dat kan: wij bezorgen binnen 24 uur in heel Nederland.

Onderstaand ziet u een paar voorbeelden met de prijs exclusief bezorgkosten. Maak hieruit uw keuze of neem contact met ons op voor uw eigen wensen.

image

Onze fruitmanden

Fruitdoos € 27,00
Vensterdoos Vitaminen € 16,95
Fruitmand Super € 64,50
Fruitkist Op en Top € 23,95
Hopelijk tot snel € 24,50
Zomerzon € 27,50
Beterschap € 26,95