Over ons

Ons bedrijf is gelegen in de Betuwe, van oudsher bekend om zijn hoogstam fruitboomgaarden met o.a. appels, peren en zoete kersen. Vandaag de dag is het nog steeds het bekendste en grootste fruitgebied van ons land met moderne boomgaarden waar op uiterst verantwoorde wijze een duurzaam en gezond product wordt geteeld dat u kunt kopen in de vele boerderijwinkels, fruitstallen en kersenkramen maar ook in de grote landelijke supermarkten in binnen- en buitenland,

In onze 12 ha. grote boomgaard worden heerlijke appels geteeld. U kent vast wel de Elstar. U kunt ze bij ons aan de boom zien hangen. De teelt gebeurt met respect en aandacht voor mens, natuur en omgeving. Ons fruitteeltbedrijf is volledig PlanetProof gecertificeerd wat een gezond en duurzaam product garandeert! Wilt u hier meer over weten en van onze boomgaard genieten, dat kan. Van half april t/m augustus is het mogelijk voor groepen een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

De Betuwe is onderdeel van het Nationaal Landschap Rivierengebied. In deze “Fruitdelta Rivierenland” kunt u o.a. genieten van de bloeiende boomgaarden, boerderijen met uitgestrekte weilanden, dijken en uiterwaarden. Komt u en dagje naar de Betuwe bijvoorbeeld om te fietsen door dit prachtige landschap? Dan kunt u gerust gebruik maken van ons bedrijf als start- of rustplaats. 

In onze op het fruitbedrijf gelegen Landwinkel ziet u de mooie producten die van dit alles het resultaat zijn.

Onze laatste berichten

  • De herfst staat voor de deur!
    De dagen worden korter, het wordt kouder en regenachtiger. Kortom, de herfst staat voor de deur. Ook bij ons in de Landwinkel. ๐Ÿ Vanaf nu hebben wij weer boerenkool, zuurkool en spruitjes voor een heerlijke stamppot samen met de rookworst van onze slager. Om het helemaal af te maken kunt
  • Pluk Elstar
    Deze week begonnen met de pluk van de Elstar ๐Ÿ’ช๐ŸŽ De eerste vrachten zijn al weer weg ๐Ÿš›
  • Volop nieuwe oogst appels en peren!
    Naast de Delbard en Conference hebben wij vanaf morgen ook nieuwe oogst Elstar en Goudreinette. De Jonagold, Kanzi, Doyenne en meer volgen later nog. Kom lang bij ons in de Landwinkel en proef de nieuwe oogst!