Over ons

Ons bedrijf is gelegen in de Betuwe, van oudsher bekend om zijn hoogstam fruitboomgaarden met o.a. appels, peren en zoete kersen. Vandaag de dag is het nog steeds het bekendste en grootste fruitgebied van ons land met moderne boomgaarden waar op uiterst verantwoorde wijze een duurzaam en gezond product wordt geteeld dat u kunt kopen in de vele boerderijwinkels, fruitstallen en kersenkramen maar ook in de grote landelijke supermarkten in binnen- en buitenland,

In onze 12 ha. grote boomgaard worden heerlijke appels geteeld. U kent vast wel de Elstar. U kunt ze bij ons aan de boom zien hangen. De teelt gebeurt met respect en aandacht voor mens, natuur en omgeving. Ons fruitteeltbedrijf is volledig PlanetProof gecertificeerd wat een gezond en duurzaam product garandeert! Wilt u hier meer over weten en van onze boomgaard genieten, dat kan. Van half april t/m augustus is het mogelijk voor groepen een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

De Betuwe is onderdeel van het Nationaal Landschap Rivierengebied. In deze “Fruitdelta Rivierenland” kunt u o.a. genieten van de bloeiende boomgaarden, boerderijen met uitgestrekte weilanden, dijken en uiterwaarden. Komt u en dagje naar de Betuwe bijvoorbeeld om te fietsen door dit prachtige landschap? Dan kunt u gerust gebruik maken van ons bedrijf als start- of rustplaats. 

In onze op het fruitbedrijf gelegen Landwinkel ziet u de mooie producten die van dit alles het resultaat zijn.

Onze laatste berichten

  • De Zespri SunGold kiwi’s zijn er weer!
    Ze zijn er weer! De heerlijke Zespri SunGold kiwi’s. We hebben er weer even op moeten wachten maar daar zijn de dan eindelijk weer. Deze goudkleurige kiwi’s zijn niet alleen heerlijk zoet maar behoren ook tot één van de meest voedzame vruchten. Kom langs bij ons in de Landwinkel en
  • Moederdag
    Kom morgen nog snel langs in onze Landwinkel en haal iets leuks voor je moeder. Wij hebben vele opties waaronder prachtige pakketten! Naast alle cadeautjes hebben wij ook alles voor een heerlijk ontbijtje. Perssinaasappels voor de jus d’orange, aardbeien, eitjes en nog veel meer.
  • De mooiste plaatjes van de appelbloesem 🌸🐝🍎