Over ons

Ons bedrijf is gelegen in de Betuwe, van oudsher bekend om zijn hoogstam fruitboomgaarden met o.a. appels, peren en zoete kersen. Vandaag de dag is het nog steeds het bekendste en grootste fruitgebied van ons land met moderne boomgaarden waar op uiterst verantwoorde wijze een duurzaam en gezond product wordt geteeld dat u kunt kopen in de vele boerderijwinkels, fruitstallen en kersenkramen maar ook in de grote landelijke supermarkten in binnen- en buitenland,

In onze 12 ha. grote boomgaard worden heerlijke appels geteeld. U kent vast wel de Elstar. U kunt ze bij ons aan de boom zien hangen. De teelt gebeurt met respect en aandacht voor mens, natuur en omgeving. Ons fruitteeltbedrijf is volledig PlanetProof gecertificeerd wat een gezond en duurzaam product garandeert! Wilt u hier meer over weten en van onze boomgaard genieten, dat kan. Van half april t/m augustus is het mogelijk voor groepen een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

De Betuwe is onderdeel van het Nationaal Landschap Rivierengebied. In deze “Fruitdelta Rivierenland” kunt u o.a. genieten van de bloeiende boomgaarden, boerderijen met uitgestrekte weilanden, dijken en uiterwaarden. Komt u en dagje naar de Betuwe bijvoorbeeld om te fietsen door dit prachtige landschap? Dan kunt u gerust gebruik maken van ons bedrijf als start- of rustplaats. 

In onze op het fruitbedrijf gelegen Landwinkel ziet u de mooie producten die van dit alles het resultaat zijn.

Onze laatste berichten

  • Tijd om gezond te doen!
    De feestdagen zijn voorbij, het nieuwe jaar is begonnen en het is weer tijd om gezond te doen! 🥦🍎 Hoe kan dat nu beter dan met iedere dag voldoende verse groenten en fruit? Wij hebben een uitgebreid assortiment waar u alle kanten mee op kunt. Alles vers van het land!
  • Alles voor de jaarwisseling!
    Wij hebben alles voor een gezellige borrel tijdens de jaarwisseling! Van Bier, wijn en advocaat tot droge worst, dippers, noten, zoutjes, kaas, kipballetjes en nog veel meer bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Oliebollen
    U kunt bij ons de heerlijke oliebollen van Bakkerij Huibers bestellen voor een gezellige jaarwisseling. Verder kunt u nog veel meer bestellen zoals appelbeignets, appelflappen, hartige hapjes en een nieuwjaarstaart. 🎆🍾 Geef uw bestelling voor vrijdag 12:00 uur aan ons door en dan kunt u het op oudjaarsdag vanaf 9:00