Vanaf morgen hebben wij weer de Nieuw-Zeelandse Zespri SunGold kiwi’s. We hebben even op de gele allemansvrienden moeten wachten maar daar zijn de dan eindelijk.

Deze goudkleurige kiwi’s zijn niet alleen heerlijk zoet maar behoren ook tot één van de meest voedzame vruchten. De consumptie van voedingsstofrijke voedingsmiddelen zoals Zespri SunGold kiwi’s is de beste manier om uw kaliuminname te verhogen. Dit fruit verhoogt niet alleen je kaliumgehalte maar voorziet je tevens van een gezonde dosis van 16 essentiële vitaminen en mineralen. Kiwi’s bevatten niet alleen uitzonderlijk veel vitamine C (zelfs meer per 100 g dan sinaasappelen!) maar ook veel andere voedingsstoffen zoals antioxidanten waardoor ze tot de meest nutriëntrijke vruchten behoren.

Kom langs bij ons in de Landwinkel en haal ze in huis!