De mooiste fruitmanden!

Wij maken de fruitmanden altijd vers. U kunt uw voorkeuren aangeven en wat u wilt besteden. Terwijl u wacht in onze winkel maken wij deze direct voor u klaar. Nog handiger is even een telefoontje: 06 83602045 / 0344 682513 / 06 30635634 of een mailtje: landwinkeldeheus@me.com. Dan kunt u de fruitmand direct afhalen. Wilt u dat wij de fruitmand voor u bezorgen? Dat kan: wij bezorgen binnen 24 uur in heel Nederland. In dat geval komen er bezorgkosten bij.

Onderstaand ziet u een paar voorbeelden van onze fruitmanden met prijzen excl. bezorgen. Maak hieruit uw keuze of neem contact met ons op voor een ander bedrag en uw eigen wensen.

Enkele voorbeelden

Vensterdoos Vitaminen € 16,95
Fruitmand Super € 62,50
Beterschap € 26,95
Fruitkist Op en Top € 21,95
Fruitdoos € 25,00
Zomerzon € 27,50
Hopelijk tot snel € 22,50

Onze laatste berichten

  • Verras je moeder!
    Verras deze Moederdag je moeder met een leuk pakket! U kunt in onze winkel één van onze pakketten meenemen of zelf samenstellen met onze hulp. Verder kunt u natuurlijk ook kiezen voor een heerlijk doosje bonbons, van alles om te bakken, mooi servies of een ander landelijk cadeautje. Wij kunnen
  • Wij hebben weer graskaas!
    Graskaas is een romige kaas van de melk van koeien die alweer een tijdje buiten in de wei grazen. De romige smaak komt van het verse gras in het weiland. Kom langs bij ons in de Landwinkel en proef deze heerlijke boerenkaas.
  • De Zespri SunGold kiwi’s zijn er weer!
    Vanaf morgen hebben wij weer de Nieuw-Zeelandse Zespri SunGold kiwi’s. We hebben even op de gele allemansvrienden moeten wachten maar daar zijn de dan eindelijk. Deze goudkleurige kiwi’s zijn niet alleen heerlijk zoet maar behoren ook tot één van de meest voedzame vruchten. De consumptie van voedingsstofrijke voedingsmiddelen zoals Zespri SunGold