Kerstpakketten

 


Hoe werkt het?

Het is alweer tijd om na te denken over de kerstpakketten/eindejaarsgeschenken. Wij stellen prachtige pakketten samen uit ons uitgebreide assortiment streekproducten en delicatessen. U kunt hierbij denken aan kaas, noten, chocolade, sappen, wijn, bier, advocaat, zoutjes, droge worst, jams, etc. Op deze manier krijgen onze pakketten een uniek en prachtig streekkarakter, de Betuwse Geschenkmand.

U kunt uw kerstpakket naar keuze bij ons in de winkel samenstellen uit een uitgebreid assortiment. Onderaan de pagina vindt u enkele voorbeelden van ons maatwerk. Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u om bij ons in de Landwinkel uw pakket geheel naar uw wensen samen te stellen.

Nieuw bij ons is de Delicatessenbox van Landwinkel de Heus. In de delicatessenbox vindt u een selectie van de smaakvolste boerendelicatessen. Scrol naar beneden voor het aanbod. Alle producten in deze box zijn met veel liefde en passie bereid door de bij Landwinkel aangesloten boeren en collega’s. Dat gaat u zeker proeven! De delicatessenbox van Landwinkel de Heus herkent u aan: Bijzondere en smaakvolle producten verpakt in een mooie vensterbox met een verzorgde kraft banderol en een twee-luik visitekaartje. De delicatessenboxen kunt op deze website bestellen door contact met ons op te nemen.

U kunt dus bij ons zelf uw kerstpakket samenstellen of een van de delicatesseboxen bestellen.

heeft u vragen, wensen of wilt u een van de onderstaande delicatessenboxen bestellen? Neem dan contact met ons op.


Delicatessenboxen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vrolijk Kerstfeest

 


Bekijk hier een paar voorbeelden


Met onze mogelijkheden zit er altijd een kerstpakket voor u tussen!