Geschenkmanden


Een prachtig cadeau

Wilt u een collega, vriend of familielid een Betuwse Geschenkmand aanbieden, dan zijn wij er voor u! De Betuwse Geschenkmanden gevuld met streekproducten vinden hun weg als leuke attentie of verjaardagscadeau maar ook het zakelijke geschenk, bijv. als bedankje voor een spreker of bij een opening/afscheid, doet het bij veel bedrijven in de Betuwe en zelfs daarbuiten erg goed. 


Verras iemand!


Hoe werkt het?

Stel bij ons in de winkel zelf uw kadopakket samen. Het is klaar terwijl u wacht. U kunt ook een van de onderstaande pakketten bestellen d.m.v. een telefoontje: 0344 682513 / 06 30635634 of een mailtje: landwinkeldeheus@me.com. Dan kunt u de pakketten direct afhalen. Wilt u dat wij uw geschenkpakket bezorgen? Dat kan: binnen 24 uur bezorgen wij door heel Nederland. (Het aanbod op de website wordt nog uitgebreid en prijzen en enige namen worden nog bepaald)

Dit is slechts het aanbod op onze website. In onze winkel is ons aanbod vele malen uitgebreider en kunt u zelf uw pakket samenstellen. Wij zijn er dan ook voor ieder budget. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Bekijk hier ons aanbod

 


Met onze mogelijkheden zit er altijd een pakket voor u tussen!